morgonstund

Sitter med en kopp kaffe i ett tomt kök. Händer väldigt sällan så det är så himla skönt att få den här tiden. Har varit och simmat en timme och sedan städat rummet. Helt obeskrivligt skönt att klockan snart är halv nio och jag redon är på G. 
 
Nya kursen började igår och vi pratade om stess. Herregud alltså, sluta stressa. Tydligen har vi stressceller som dör när vi stressar dvs den som stressar mycket förkortar sitt liv ganska rejält. 10 år enligt forskare. TIO ÅR. 
Så idag har vi egen studietid där vi ska fundera på tillfällen vi stressat mycket och analysera varför och hur det kunde ha gjorts på annat sätt. Spännande. 

Söndag

Söndag, söndag söndag! 
 
Sitter i skola och pysslar och bara chillar. Skönt att bara byta miljö och sitta i lite mer kreativa miljöer. 
Har varit en väldigt lugn och skön helg. Men känner lite hemlängtan när man hör hur alla där hemma hittar på saker och träffar folk man saknar. men men! 
 
Veckan som kommer kommer bli väldigt spännande. Mycket framtidsavgörande beslut ska tas av både mig och andra. Hatar att man inte kan styra allt själv utan måste vänta in andras beslut. Men det ska nog lösa sig bra tillslut. 
 
Vi börjar ny kurs, personlig utveckling, som ska bli otroligt spännande. Tvåorna har bara pratar bra om kursen men samtidigt sa de att den är rätt tung. Så vi får se hur man klara detta...
 
Annars vill jag bara åka ut och resa. Det verkligen bara kliar i fingrarna nu. Efter att ha skypat med Emily två timmar igår är jag såklart sugen på NYC igen. Men känner att jag vill ha lite sol å bad också. hum.
ÄVENTYR hade ju inte suttit fel heller.  
 
 

run bitch run!

Ja jävlar. Då har man för första gången (!!!) sprungit milen under en timme. Hade som mål att innna 1 mars orka springa 7km. Men jag tycker det är så grymt tråkigt att vänta ut sånt där så jag tänkte att jag testar. Det gick faktiskt förvånansvärt bra. Hade bara massa bra musik sen när man väl bestämt sig är de ju bara att köra. Fram med tävlingsinstinkterna bara. 
 
SÅ SJUKT NÖJD! 
Undrar vad nästa mål ska bli!? två mil? marathon? hah.
 
 

shoes342x211.jpg


She can do as she pleases, She's nobody's fool

Tillbaka i Haparanda efter en helt fantastisk helg i stockholm. Formex var kanon verkligen, sjukt mycket att kolla på och ta in. Men samtidigt oerhört inspirerande och lärorikt. Längtar till vår, till tulpaner och härliga färger nu. 
 
Helgen har bara handlat om att omgås med alla mina fina vänner. Väldigt mycket drickande också, haha av alla dess slag. 
Som alltid mycket kaffe hos Carro, men även en hel del vin.
Cirka 5 koppar te hemma hos Josefin med mina bästa Maxi tjejer.
Sen ska vi ju inte glömma allt bubbel hos Cissi. Mest för att fira examen men även för att det är så förbaskat gott. Lite tomtebloss på de och min kväll är iaf gjord. 
 
Ger er en jäkla massa bilder istället så ser ni:
 
 
 

 
 

 
 
Bilder från formex kommer senare när jag orkar gå igenom dom!
Nu blir det sängen, imorgon är det en massa redovisningar och annat skoj i skolan.
Pass på, imorgon kl 12 tar jag helg. Kanske tar och köper mig en symaskin på IKEA så att helgen går lite fortare. GILLART.
 

 

 

 

Bubbel & tomtebloss!

Ikväll firar vi.


Godmorgon världen.

Jag har från i måndags gått upp tidigt för att vara i bassängen kl 06.00 för en timmes morgonsim. Helt underbart att börja dagen på de sättet. Likaså gick jag upp idag, gick iväg och kom upp till en upplyst simhall och en trött vaktmästare som säger att idag är de ju städdag. STÄDDAG, kom igen! 
 
Jaja, var ju bara att gå hem igen. Hade inte med kläder för gym så det kunde jag ju inte göra istället. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att världen ska vakna. 
Måste dock säga att det är så sjukt skönt att komma upp på morgonen, all extra tid man får är HELT underbar. Rekommenderar starkt att ni går upp tidigt på morgonen och får en massa saker gjorda så man kan ta de lite lugnt på kvällen.
 
Annars stylar vi mest om i skolan och tränar. Träningen går som aldrig förr, har redan hunnit med 5 pass den här veckan. Så det får nog bli några dagars vila i Stockholm. Godis har jag inte ätit på typ två veckor nu, high five till mig själv. 
 
Nu ska jag packa stockholmsväskan, locka håret och gå till maxi och hänga på låset. Lars Keplers bok som jag beställt har kommit, woop woop. 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nu mår man

Då jag jag varit uppe i Haparanda i en vecka. Känns som en månad, går så otroligt fort att komma in i de. Det var så kul att träffa tjejerna igen och börja skolan. Exponering står på schemat i tre veckor framöver vilket såklart är drömen. 
 
Den här gången känns det så enkelt att vara här uppe, det är sån otrolig skillnad. Jag uppskattar verkligen lugnet och den fritiden vi faktiskt har. Vi har införsaffat oss gymkort, ja herregud va skönt alltså. Vi är ju ett jäkla gäng som gillar att träna så man får alltid med sig någon. Vi har varit på pass och hängt massor på gymmet. När man har den tiden vi har blir de nästan en självklarhet att man är på gymmet två gånger per dag. Ojoj alla dessa muskler jag kommer få, vart ska jag göra av dom..! haha eller.!? 
Har börjat simma på morgonen, så otroligt skön start på dagen! Jag är lika trött när klockan ringer nio som sex så varför då inte ställa den på sex, promenera iväg och simma en timme och få en bra start på dagen. All tid man får extra är helt underbar. I love it. 
 
Annars då, hur är livet i haparanda på vintern? Jo men det är ju såklart kallt, men så himla himla fint. Är så tacksam över att man får uppleva en sån här fin vinter. När solen är framme och sen all denna snö, det är magiskt. 
 
Slänger upp lite bilder så får ni se själva. 
 
På torsdag ska vi till stockholm och jag längtar så otroligt mycket. Speciellt efter mina favoriter all time Cecilia & Caroline. <3 
 
 

Rosa moln och sån där obefintlig lycka

Nämen om man skulle vara lite tacksam över mitt himla fina och jävligt bra liv. Ja det hade varit på tiden. Jag har under de senaste veckorna varit ganska bitter, ganska klagig och ganska trött på hur mitt liv ser ut. Hur är det möjligt då? Jag lever ju mitt i min egen dröm, reser mycket och går på min drömutbildnin där det t o m går himla bra.
 
Jo men såhär.. Jag är en person som behöver enormt mycket ensamtid. Jag uppskattar det och jag behöver det. Jag behöver känna att jag kan välja att ha ensamtid. Från 28 oktober har jag bott på olika soffor runt om i världen, hos mina underbara vänner och familj. Det har varit helt otroligt att få spendera en massa tid med er MEN mitt i allt detta försvann jag och min ensamtid. Jag har varit ensam ca 3 kvällar under denna perioden vilket antagligen har resulterat i att jag idag är en aningen trött och opepp på att leva såhär.
Men även om jag just nu hatar min resväska över allt annat är jag väldigt medveten om vilken tur jag har som har möjlighet att leva såhär, vilken lycka det är att faktiskt ha dessa soffor att sova på och att på alla dessa platser finns det människor som jag bryr mig otroligt mycket om. Så även om jag nog kommer klaga x antal gånger under denna vår och kommer antagligen hata resväskan ännu lite mer om de nu är möjligt så innerst inne vet jag att om jag hade bott kvar i min etta i Sollentuna och jobbat kvar på mitt fantastiska jobb så hade jag med all säkerhet varit lika bitter och hatat resväskan för att den bara stog och blev dammig.
Så tack till er som står ut, den här klagtanten älskar er mer än allt annat.
 
Tumblr_mg5n9zqhwp1qbf5n4o1_500_large
 
Tumblr_m1t8os1zyr1qdw6hfo1_500_large
 
Tumblr_lmphi9j8r21qaxm50o1_500_large
weheartit.
 
 
 
 
 

Spa is tha shit.

 
 
Sådär ja, hemma i Örebro igen. Ska vara hemma i hela tre dagar, känns oerhört skönt att landa lite innan väskan ska packas till Haparanda.
 
Igår kom Ewa och Hanna och hämtade upp mig i Stockhom. Det hade blivit dags för bästa julklappen, SPA.
Vi åkte ut till Hasseluden där Yasuragi-spa ligger. Vilket otroligt härligt ställe. Vi slängde på oss morgonrocken och tofflorna direkt och hoppade ner i de varma källorna som ligger utomhus, där kan man ligga och götta sig medan alla stora båtar som ska ut från stockholm glider förbli. Alla som är på Yasuragi får samma kläder så alla ser exakt likadana ut, det är ganska komiskt när man ska gå och äta sin 4-rätters och alla(inklusive vi) sitter i morgonrock och badtofflor. Men otroligt skönt att slippa fundera på hur man ska se ut.
 
Imorse gick vi upp tidigt och åt det himmelska frukosten. Kan ju vara det bästa som finns, en riktigt bra hotellfrukost. Efter de gick vi till poolerna och simmade lite/ läste lite. Vi testade även på lite aktiviteter, bla klangresa. Ledaren använder sig av olika klangskålar som ger ut vibrationer i rummet som ska vara väldigt avslappnanade, hälften av alla somnade så det verkade ju fungera.
Efter yttligare en fukost checkade vi ut och åkte hemåt med ett litet stop i Västerås för shopping och mat.
Känner att jag har fått en massa ny energi nu. Ska bli så skönt att skaffa sig ett träningskort nästa vecka och köra slut på sig på gymet. Men tills dess får de funka med rejäla PW. Hejaheja.
 
 
 

gott nytt år.

Då var det dags att skria lite igen då. Nytt år och en jäkla massa möjligheter.. bla bla. 
Men ett bra år kommer det med all säkerhet att bli. Har inga löften för jag vet att de aldrig kommer hålla, men mål kan man ju alltid ha. Så kära vänner här kommer lite mål för tvåtusentretton.
 
-Överleva första vintern i Haparanda. 
-Inte hoppa av skolan pga att Haparanda är en mindre rolig stad.
-Göra roliga galna grejer, inte säga nej när det är roligare att säga ja.
-Åka till NYC.
-Springa ett lopp som är 1 mil eller längre. 
-Träna och må bra.
-Gå på massa konserter och festivalen.
-Ha den bästa sommare man kan ha i Stockholm. 
- m.m.
 
Det här året kommer bli HELT fantastiskt. Höjdpunkter är att min älskade syster tar studenten, min älskade Zandra ska gifta sig och bäst av allt är att min bästa vän ska bli mamma. VILKET KALAS ÅR. 
 
Här får ni de senaste fem årens bästa nyårsbilder. Femte året i stockholm. Alla har självklart firats med Cecilia & Peter. Partygänget liksom.
 
2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
Snygga är vi också. 
 

RSS 2.0