your life your call

Det här med att man ska vila på söndagar, det tog jag verkligen till vara på idag. Som jag har vilat, nästan lite för mycket tror jag, trött på de nu men orkar inte ta mig för att göra något annat heller. Chillad tjej hej. 
 
Igår efter babyshowern kom min bästa pappa och hälsade på och gav mig en pärla till cykel. Kommer vara vi två i sommar! oh yeah. Sen åkte vi till farmor och farfar, käkade middag och kollade på hockey. 
På vägen hem stannade vi till hos Cissi och Peter och självklart Iris. Hämtade min väska som jag haft där X antal veckor men varit för lat för att hämta den. Så de var mys att bäbismysa lite. 
 
Idag har jag som sagt inte gjort mycket alls. Pysslat lite å kollat serier typ.

 


 
 
Nu är de HOCKEYFINAL! Heja heja Sverige....! 

Babyshower för underbara Josefin.

Idag kom dagen vi så länge väntat på, Josefins babyshower. Har ju lite svårigheter att hålla tyst så det var skönt att inte behöva vara rädd för att försäga sig.
Jag Niina & Jenny träffades imorse för att handla vår del till kalaset, gjorde en barnvagn av melon som blev super söt. Sen åkte vi hem till Josse som var och handla jeans åt Jesper. Så vi 12 tjejer kunde fixa allt innan dom kom hem igen. När dom väl kom hem var vi redo med massa god mat och bubbel. Hon blev så överraskad, så kul verkligen. 
Sen har dagen innehållt mat/fika, massa roliga lekar och presentöppning. Toklyckad dag och så fint fixat av Elin! <3 Fina tjejer jag har omkring mig.
 



.

Fredagen började med praktik. Stod i skyltfönster hela dagen och stressade runt. Kläder hit och dit, stryka lite, leta smycken, vika osv. Jag börjar bli lagon trött på att "jobba" gratis nu. Vill ha sommar nu.
Efter praktiken möte jag upp lite maxi-boys för en drink hos Staffan. Sen möte vi upp Niina å Steffan och åkte in mot underbara GrönaLund. Alla var tokhungriga så vi åt den äckligaste pizzan någon av oss hade ätit och öl på de! Sen kom fler goa maximänniksor och vi drack öl och hade the sounds spelning i bakrunden. Sen blev de ÄNTLIGEN dags för karusell. Jag och staffan var dom enda som vågade. Åh den va härlig. Dock lite kallt att snurr runt där uppe klockan elva på kvällen. Men kommer bli fler åk den här sommaren. Så härlig kväll med finfint häng. 
 

Stockholm I LOVE YOU!


RSS 2.0