THE xx

Hej å hå. Redan onsdag. Igår va typ den bästa och peppigaste dagen på länge. Rockade loss på stadium till kl 16, målade läpparna röda och möte upp Maya. Vi åkte till dubbeldubbel och drack öl och åt dumplings med Mayas vänner som också skulle på XX. Mätta och glada åkte vi till Liseberg och drack mer öl och var laddade så in i. The xx levererade grym konsert och körde alla guldkorn. Jäkligt bra kväll men fina Maya med sällskap. 
 
 
 
Ikväll har jag fikat, fikat och åter fikat. Först med Sanna och Lucas, sen gick vi vidare till Petra där det bakades pepparkakor och så drack vi glögg. FINT.
 
Imorgon är det skyltdockor som gäller. Sen eventuellt Jul på liseberg som är en dröm av massa ljus och mysigheter. TJING.

GO HELG.

Måndag igen. Idag har jag varit sådär löjligt glad hela dagen. Har inte kunnat sluta le och skratta. haha ja herregud stackars min halv trötta måndagsomgivning som har fått stå ut med mig idag. Vet inte om jag har varit övertrött hela dagen eller om jag bara älskar livet just nu. Tror på de sista. Ja jävlar va jag har det bra just nu. Göteborg levererar varje dag och stadium är en dröm. Sanna är den bästa kombon man kan tänka sig, bäst är hon. 
 
Helgen har varit så himla himla bra. Började med öl på andralång med Holm. Sen fortsatte vi med scones och smoothi- frukost på lördagen. Tog en sväng på stan och fick med mig ett par galna disco-byxor hem. Kunde inte låta bli när dom hängde där helt själva och rätt storlek och att det var ur kollektionen Maison Martin Margiela gjorde ju inte saken svårare. YÄ.
 
Lördag kvällen spenderades med mina pärlor på Manana. Vi drack citronmojitos och åt sjukt god tapas. Lite efterrätt fick vi på något sätt plats med också. Så värd kväll att gå ut och unna sig. 
 
Söndagen började med kaffe och nyhetsmorgon, älskart. 
Tog tåget till schlätta, där jag inte varit på över tre år. Åkte hem till Jakob som köpt hus och skaffat världens goding till katt. Vi byggde kök och tjötade, har ju hänt lite de senaste tre åren. Sen fick jag bästa möjliga sällskap av Ellen på tåget hem. GO HELG.
 
 
Imorgon är det The XX, PEPP.
 

Jag håller drömmen vid liv.

Den här lyssnar jag på när jag åker spårvagnen. Det blir lite roligare då. 
 

Insta week.




 
Lördag, fantastiska lördag. Sitter i sängen med lite för starkt kaffe och kollar på nyhetsmorgon. En bättre lördag helt enkelt. Veckan har gått för fort men innehållet har varit bästa möjliga. Massa fint häng med mina GBG- tjejer. Jag och Maya har varit sjukt duktiga med träningen och sen har jag gått plus minus noll med massa öl på de. 
 
Nu ska jag fylla på koppen och sedan göra mig redo för brunch hos Holm. 
Lördag, fantastiska lördag.

this old dark machine.

Lund var fantastiskt. Så fint att träffa alla man tycker så himla mycket om. åh, de va bio, middag, fika, volleyboll och en jäkla massa snack & skratt. Så glad att jag har så fina vänner, vilka stjärnor.
 
Ny vecka igen. Blir lite stressad att tiden går så fort. Allt som händer är ju bara massa roligheter men det går för fort, jag hinner inte njuta fullt ut av allt som händer. 
 
Saker som är lite extra fint:
 
-Igår fick jag finaste posten man kan få; Bröllopsinbjudan till min bästa och fina Zandra och hennes Jonatans bröllop.
-Jag har biljetter till The xx som spelar på tisdag.
-Om 15 dagar är jag i NYC.
 
 
Juste, räknade ut att jag har en dag som jag inte har planerat in något på fram till julafton, EN DAG. Ibland undrar jag hur jag orkar med mig själv. Men allt som står i den där kalendern är för jäkla roliga grejer och jobba måste man ju göra för att få pengar till alla dessa trevligheter. 
 
Bilder & sånt som är roligare än det här inlägget kommer med tiden.
 

veckan.

Då var det äntligen fredag och jag sitter på bussen ner till Lund. Har sett fram emot den här helgen så länge. Så himla fint att ha så många av mina finaste på samma ställe för en gångs skull. 
Men nog om helgen, den här veckan har varit så sjukt jäkla bra.
Praktiken rullar på och det är så jäkla kul. Har typ lust att hoppa av skolan och börja jobba direkt. Gänget som jag jobbar med på stadium är bäst alltså. Så värt att få skratta sig igenom dagarna samtidigt som jag lär mig en massa. 
 
I onsdags var jag och Sanna på stora teatern och lyssnade på Jonathan Johansson. Verkligen en bra konsert. Fin miljö och Jonathan va på topp. Sanna tyckte tom de va bra, och då mina vänner är det något extra. 
Musik gör sig verkligen bäst live. Funderar starkt på att boka The XX som spelar i Göteborg om två veckor. 
 

 

 
 
Igår var det torsdag och efter praktisken träffade jag några av mina happis girls för en gofika på Fröken Olsson. 
Gott och mysigt. Innan vi åkte hem så tvingade Maya in mig på Topshop och jag hittade drömskorna. OCH dom är på rea på hemsidan. Vet inte om jag ska våga vänta till NYC eller klicka hem dom direkt. hum. Fast nu hittade jag några till som jag skulle kunna tänka mig.. 

 



 
 
Nu ska jag bussa vidare och tagga inför bästa helgen. Den börjar med middag & breaking dawn. 

i don't feel like a sell out.

Mörker och regn. Ja man glömer ju inte vilken stad man bor i. Mörkt när man går upp, mörkt när man går hem från jobbet. Tur att vi håller igång mycket på Stadium, för när jag kommer hem är jag enbart pepp på att ligga i soffan.
Blir ingen maratonlöpare av mig när jag håller på så här i alla fall. hum.
weheartit

 

Hej söndag.

Då var det söndagkväll och ångesten är på plats. Fast den är väldigt minimal idag för jag har haft en bra helg och veckan kommer förhoppningsvis gå fort. 
 
Igår var det dags för volleybollmatch, en av de tråkigaste matcherna jag kollat på tror jag. Berodde väl mest på att Engelholm var extremt dåliga så det blev aldrig någon match av det hela. Men Sanna och Ellinor var mycket bra. 
 
 
På kvällen hade Frida och Erik inflyttningsfest.  Massa god mat och sangria. Senare blev det irish coffe och vi försökte lära oss gangnam style. När de andra var redo för utgång var jag och Sanna redo för hamburgare. 




 
OCH SEN, när vi hoppat av spårvagnen och ska gå sista lilla biten hem kommer en hare i full fart. Roligt tänkte vi och var inte riktigt bereda på att i nästa sekund få se en RÄV komma i full fart efter haren. Chockade som vi var började vi springa efter.. ja herregud. Sen när vi insåg att räven var borta började vi gå hemåt. Men rätt som det var kom räven lunkades emot oss, vi var typ tre meter ifrån den. Så himla fin räv. Det gjorde verkligen vår kväll om ja säger så. 
 
Idag har varit en chill dag. Började med kaffe och repris på så mycket bättre och efter de gick jag ut och sprang. Har redan träningsvärk. Vi skypade även med vår efterlängtade Ida från Madrid.
Eftermiddagen har spenderats med Hanna på mysigt fik inne i stan. 
Nu taggar vi ny vecka och framförallt grym reunion i Lund i helgen.
 
 

what's cooler than being cool? ice cold!!

Ett maraton i frankrike. Ett maraton som man springer mellan vingårdar och franska slott. Ett maraton som efter 3 mil byter ut vattnet mot vin vid vätskekontrollerna. Ett maraton som nästan kräver att man är utklädd. Låter inte detta som det roligaste loppet ever? Eller nja, det var ju de där med att man måste springa 4,2 mil. Men om man får vin och brie längs vägen borde det ju gå relativt lätt. Bra pepp att springa vidare i alla fall. 

medoc.jpg

 

tiger.jpg

 

image-14659-panoV9-sfxl.jpg

Vaknade av att sanna hoppade i sängen och tände lampan. Himla trevlig sambo man har. Hon lever lite i den världen som säger: får inte jag sova ska inte du heller få det. Tummen upp verkligen.
Så det var ju bara att gå upp kl 8.30. Vilket iof va ganska bra eftersom jag skulle börja mitt nya härliga liv med min nya kompis, löpning. 
 
Jag bestämde mig innan för att iaf springa 15 min. Det gick faktiskt ganska bra, det var inte roligt men kändes bra efteråt. Heja mig. 
 
Nu har jag fått mitt kaffe och ska snart iväg och titta på volleyboll. Heja lite på mina stjärnor Ellinor och Sanna. 
 

En bättre torsdag.

Göteborg leverarar. Jag har det så bra här och trivs som fisken i vattnet. Trots mycket regn överlever jag och försöker njuta av "ljuset" mellan 16-17. Idag var en himla bra dag, som alltid grymt kul på stadium, efter det träffade jag fina Gabby och vi åt god sushi och kollade lite affärer. Sprang på Maya och Carro också. Himla kul att det är så mycket happis-tjejer här i GBG. Vi var alla överens om att vi var väldigt pepp på öl och utgång, ser fram emot de.
 
Annars är vi hundvakt åt lilla Greta. Det går oftast bra, sålänge vi inte är själva. haha! Vi är lite riktigt på samma nivå. I min värld är det inte okej att sitta vid bordet och tigga. (Mest för att jag har svårt att äta när någon sitter och stirrar, gäller tydligen även om det är en hund).
 
Igår var det kladdkakansdag, så jag och Sanna firade. På kvällen bjöd Petra på middag, himla lyx.
 
Sannas LCHF-muffins.


Idag kom mina nya snygga jeans som jag köpt av Kajsa. Fynd, 160:- !! Tummen upp.
 


 
 

Jag är apan som liknar dig.

Dagen på Stadium har varit kanon. Vi har byggt om/ hängt om alla vinterkläder. Blir nästan lite sugen på att lära mig åka skidor enbart för de snygga skidkläderna. 
Efter jobbet skulle jag egentligen åkt hem, men nejdå.. vi tar en sväng till nordstan och H&M istället. Fick med mig ett par på tok för dyra jeans och världens bästa necessärer. Åh, jeansen va för himla snygga. 

Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha kvar dom. 399:- är lite för mycket för att vara H&M.

Älskar dessa, har redan ett set. Dom är perfekta för smink/sladdar/smycken/pass.
Dom underlättar otroligt i mitt oorganiserade liv.

 

Örebro.

Mellanlandade några dagar i kära hemstaden innan GBG. Var så otroligt skönt, sol varje dag och ingen som helst stress och massa häng med familjen.
 
Nu är det en vecka sen jag kom till GBG, tiden går så sjukt fort. 
Jag har det så himlans himlans bra. Praktiken är kanon och sambolivet med Sanna går fint. 
Dags att sova och ladda inför en ny spännande vecka. 
 



 

new york

Då var det bokat och klart. Den sjunde december tar jag flyget över till underbara NYC och en efterlängtad Emily. Det bästa av allt är att efter några dagar trillar Cecilia & Peter in till äpplet, himla trevligt alltså.
Längtar efter frukost på Le pain, gå på dinosaurie utställning på naturhistoriska, promenera runt i SoHo, gå över till Brooklyn, dricka starbucks kaffe, gå kvällspromenader på highline och mysa med mina fina vänner. 
 

                   
                  
                  
                  
 
Jag älskar den här staden.
 
 
 
 
 

vi gör väl ett nytt försök.

Välkommen till bloggen som troligtvis bara överlever 3 inlägg.

RSS 2.0