Listan!

Ja den här listan över ställen jag bara måste till börjar bli ganska låååång. Idag hittade jag två nya coola ställen. 
 
Den här galna sjön ligger i Australien. Den ser ut som godis och jag tycker den bara är så kul. Dom vet inte riktigt varför den är rosa, men har ngt att göra med alger typ. MAH. EN ROSA SJÖ!!!!!!
 
Sen har vi världens största sandöken, salar de uyuni som ligger i Bolivia.
Den är ofta täckt av vatten och reflekterar då himlen. SÅ HIMLA FINT!
 
Och på toppen av listan, CAPE TOWN. Måste måste måste bara få åka snart å dyka med vithaj.
 
Men Haparanda är ju också spännande! Eh.
 
 
 

Alltså denna soooool.

Det är helt fantastiskt med den här solen som har varit här hur många dagar som helst nu. Man får så mycket energi och blir mycket gladare. 
Den här veckan här vi försäljning på schemat. Det är intressant men ja.. lite små segt. Tror att alla bara längtar efter att få åka hem nu. IH, 5 dagar kvar!!!!!
 

Underbara söndag.

Vaknade i vanlig ordning lite efter sex. Låg kvar ett tag i sängen men efter ett tag blev kaffesuget för stort så pallrade mig ner till köket. Tömde diskmaskinen och städade upp i vanlig ordning. Kokade kaffe och tänkte att jag skulle börja baka bullar eftersom varken nyhetsmorgon eller något annat kul att titta på hade börjat. Men kom ganska fort på att jag har ju ingen kardemumma. Jaha, klockan är sju och affären öppnar åtta. Tog med mitt kaffe till rummet och läste lite bok. Tio i åtta var jag påklädd och klar, lika bra att vara vid affären när de öppnar tänkte jag. 08.02 stod jag utanför Coop och ingen dörr öppnas.. vaa fan komigen tänker jag. Kollar på dörren och inser att dom såklart öppnar kl 09.00 på söndagar. Skit coop. Så det var bara att börja gå mot maxi, tar ju betydligt mycket längre tid men å andra sidan var det ju ingen stress och solen värmde lite så det blev en skön morgon promenad. Väl hemma var de bara att börja knåda och äta frulle medan degen jäste. 
 
Dom blev himla fina och goda faktiskt. Väldigt nöjd. Och bra tidsfördriv här uppe. Så vi har hängt i köket och fikat hela förmiddagen! Bra början på söndagen måste jag säga.
 
 
Ikväll ska jag och Amanda ge oss på att baka mini-dammsugare. Sist jag försökte blev dom inte så bra så hoppas på bättre resultat den här gången. Borde kanske ta mig till gymmet också. Eller så dricker jag bara mer kaffe och äter bullar istället. Kan nog bli sista alternativet. 
 
 

HEJ IGEN.

Sådär ja, då var ekonomintentan som vi pluggat på 24/7 äntligen över. Det kan ha gått hur som helst så nu är det bara att vänta... vill veta nu nu nu. Men men. Är helt full i magen efter våffelmiddag och nu blir det öl. Bra fredagskväll. I övrigt händer det inte så mycket, vi tränar, bakar massa, dricker kaffe och har en massa härligt häng.
Så nu blir det bild BOOM och så ska jag bli bättre på att uppdatera helt enkelt.








 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0