Spa is tha shit.

 
 
Sådär ja, hemma i Örebro igen. Ska vara hemma i hela tre dagar, känns oerhört skönt att landa lite innan väskan ska packas till Haparanda.
 
Igår kom Ewa och Hanna och hämtade upp mig i Stockhom. Det hade blivit dags för bästa julklappen, SPA.
Vi åkte ut till Hasseluden där Yasuragi-spa ligger. Vilket otroligt härligt ställe. Vi slängde på oss morgonrocken och tofflorna direkt och hoppade ner i de varma källorna som ligger utomhus, där kan man ligga och götta sig medan alla stora båtar som ska ut från stockholm glider förbli. Alla som är på Yasuragi får samma kläder så alla ser exakt likadana ut, det är ganska komiskt när man ska gå och äta sin 4-rätters och alla(inklusive vi) sitter i morgonrock och badtofflor. Men otroligt skönt att slippa fundera på hur man ska se ut.
 
Imorse gick vi upp tidigt och åt det himmelska frukosten. Kan ju vara det bästa som finns, en riktigt bra hotellfrukost. Efter de gick vi till poolerna och simmade lite/ läste lite. Vi testade även på lite aktiviteter, bla klangresa. Ledaren använder sig av olika klangskålar som ger ut vibrationer i rummet som ska vara väldigt avslappnanade, hälften av alla somnade så det verkade ju fungera.
Efter yttligare en fukost checkade vi ut och åkte hemåt med ett litet stop i Västerås för shopping och mat.
Känner att jag har fått en massa ny energi nu. Ska bli så skönt att skaffa sig ett träningskort nästa vecka och köra slut på sig på gymet. Men tills dess får de funka med rejäla PW. Hejaheja.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

så skönt! Kan ana genom sista bilden att alla varit riktigt snygga! Skönt att du känner dig lite utvilad..

2013-01-03 @ 22:49:04
URL: http://Cirre.blogg.se
Postat av: Emily

Jag ska dit på torsdag! Så himla glad för det! Förresten så är du saknad. Även om du behöver egentid och grejer. Och du med Cissi, men dig ser jag ju nästa vecka!

2013-01-07 @ 02:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0